קוביות חצילים בתנור בחלב קוקוס

תבשיל חצילים לעצלנים, ככה אני רואה את זה….

חותכים חצילים לקוביות, מוסיפים מלח ושמן זית בנדיבות (חצילים אוהבייייים שמן) ומכניסים לתנור המחומם על 180 מעלות עד שהם קלויים היטב לטעמכם.

או אז מוסיפים 1/2-1 פחית של חלב קוקוס משובח ללא חומרים משמרים ופטרוזיליה קצוצה (כן, אפשר כוסברה או בזיליקום, או כל שילוב שמתאים לכם) ומחזירים לתנור לעוד כעשר דקות


רגע לפני הכניסה לתנור

רגע אחרי

זה פשוט, נכון?
מהיר, טעים וכמעט ללא עבודה…
מה אתם אומרים, תנסו?

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.