ארטיקים טבעוניים עם שלל תוספות

קיץ בכלל וקיץ ישראלי בפרט מזמין קינוחים קלילים, כאלה שלא דורשים אפייה, ורצוי גם קרים או קפואים. כאלה שיורידו, ולו לכמה דקות, את חום הגוף והבעירה הפנימית. שיקררו את השיניים והלשון ויחליקו בגרון ככדורי שלג קטנים שנמסים לכדי שלולית מתוקה. כן, אני מדברת על גלידה, ארטיק, סורבה, ברד, גרניטה ואייס מכל זן אפשרי. כמו כל בן אדם ממוצע שלא לגמרי מרוצה ממה שיש לו, בקיץ אני חולמת שיהיה לי קצת יותר קר.
כששני רייך, קונדיטורית שמתמחה בקינוחים טבעוניים, כותבת טור ב"ארץ" ובנוסף פשוט בחורה מהממת וסופר מתוקה, יצרה איתי קשר וקבענו להיפגש, מיד ידעתי שנכין משהו קיצי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.