בכורת האפיה שלי – נשיקות

שנים שאני בורח מאפיה. לא סתם בורח אלא טס במהירות האור. אלו הרואים עצמם בשלנים, העובדים ללא כמויות וללא תכנון מדוייק, מתקשים כמוני להתמודד עם אפיה הדורשת כמויות מדוייקות, תזמון וחוקים שונים בתכלית מעולם הבישול.
יצא לי להיות ולהשתתף באינסוף סדנאות אפיה ותמיד התקרבתי אליהן בפיק ברכיים ויצאתי עם שברון לב כי אין סיכוי שזה יקרה גם לי.

לפני כשבועיים קיבלתי על עצמי ג'וב קטן לבצע עבור יבואני מוצרי חשמל למטבח ובו לשחזר כ- 50 מתכונים שנכתבו עבור יצרנית חברת מיקסרים. המשימה שלי היתה לשכתב את המתכונים ולהתאימן לחיך הישראלי וכן להכין מספר מתכונים מתוך אותו מקבץ….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.