דגים בתנור, עם מילוי ירוק בבטן

באחת הקניות אצל מוכר הדגים חזר בעלי עם 2 דגים טריים גדולים- מוסר ים.
החלטנו למלא את בטנם במילוי ירוק, לעטוף בנייר כסף ולשגר לתנור.

כמה פשוט, ככה טעים!
כולם ליקקו את האצבעות.

זו בהחלט יכולה להיות ארוחה חגיגית, או ארוחה רגילה- תחליטו בעצמכם!

חומרים

2 דגים טריים
1-2 כפות שמן קוקוס
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
1/2 צרור סלרי (גבעולים ועלים)
כמה עלי מנגולד
חופן טרי של רוזמרין וטימין קצוצים
4-5 שיני שום
מלח, פלפל וכל תבלין שאהוב עליכם

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.