טארט טבעוני ללא אפייה במילוי גנאש שוקולד ותאנים

יש מתכונים שגם אם רוצים לדבר עליהם בהרחבה, זה לא כל כך מצליח. ולא חס וחלילה כי הם לא טובים או לא מעוררים השראה, אלא מסיבה אחת פשוטה – המראה שלהם מדבר בעד עצמם. הוא מאגד בתוכו כל כך הרבה אינפורמציה על מרקמים וצבעים, שמילים פשוט מיותרות. בעלי דימיון מפותח אף יכולים לסגור לעצמם במדויק את הפינה של טעם וריח. תגידו לי שאתם מסתכלים על תמונת הטארט הזו ולא מרגישים בפה את הטעם השוקולדי שלו? 🙂
כמו כל טארט, גם הטארטים האישיים האלה מתחילים מקלתית….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.