טופו פריך עם ירקות מוקפצים ברוטב ג'ינג'ר, דבש ושום

טופו פריך עם ירקות מוקפצים ברוטב ג'ינג'ר, דבש ושום

את רוב הטופו שאנחנו אוכלים כמשפחה, אנחנו אוכלים אצל ההורים שלי שלא אוכלים בשר. אמא שלי קונה את הטופו המדהים של קדיתא, שמרוב שהוא טעים לא צריך לעשות לו כלום חוץ מלחמם אותו טיפה, וביננו הוא גם טעים קר מהמקרר. אבל כשאני מכינה טופו בבית, אני משתמשת במגוון הרגיל שיש בסופר, שזה אומר טופו בינוני פלוס שחייבים לעשות לו משהו מעניין כדי להקפיץ לו את הטעמים.

במתכון הזה הטופו עובר הקפצה במחבת יחד עם רוטב שמכיל שום, ג'ינג'ר, דבש, סויה ועוד, אותו רוטב ממשיך איתנו גם למוקפץ הירקות שאצלי כלל הפעם את הבייסיקס, שהם כרוב וגזר. רוצים ירקות אחרים?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעים! בלוג הבישול של עידית נרקיס כץ )

סגור לתגובות.