לחם ציידים גרסת הילדים

בשבוע הבא מתחיל החופש הגדול. זאת אומרת שהילדים מתעופפים לנו מהבית ואנחנו נושמים לרווחה (לא להרבה זמן כי תוך 10 ימים מגיע ראש השנה.
בנתיים התחלתי להשתעשע עם רעיונות לארוחות של בית הספר, במקומות בהם צריך לקחת ארוחה ליום לימודים ארוך.
לשם כך, הלכתי לפוסט ישן שלי עוד מתקופת האתר הראשון שהיה לי ששמו איך לא מאירקוקבוק (.נט אולם תיעוד של המתכון קיים עדיין ברשת באתר של ערוץ האוכל) שכבר לא קיים, ושלפתי משם את הלחם ציידים שהכי אהבתי להכין אם מגיעים אורחים.

הקונספט פשוט מאין כמותו, לוקחים סוגים שונים של בשרים, עם כמה סוגים של ירקות ודוחסים את הכל לככר לחם שלמה שנכנסת לתנור למספר שעות בחום נמוך ואם לא …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.