עוגיות שושנים – מתכון מצולם

עד היום לא יצא לי להכיר מישהו שיכול לעמוד בפיתוי של העוגיות הנפלאות האילו. הן מפיצות ריח מדהים של וניל ונמסות בפה.
המתכון המצולם יעזור לכם בשלבי ההכנה ואם בכל זאת מתעוררת שאלה, צרו קשר.
 
מכינים בצק במיקסר או מעבד מזון, מכסים בנילון ומקררים כשעה
מקציפים חלבון, סוכר לקצף יציב ומקפלים פנימה את הפודינג
מרדדים את הבצק ומורחים את הקצף
מגלגלים כל מלבן לרולדה ופורסים לפרוסות
אופים ב-180 מעלות כעשרים דקות
 

לבצק:
200 גרם חמאה בטמפ' החדר חתוכה לקוביות
2 כפות אבקת סוכר

1 ביצה
מיכל שמנת חמוצה (200 מ"ל)
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה (10 גרם)

למלית:
3 חלבונים
3/4 כוס סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

הכנה:
את חמרי הב…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: . )

סגור לתגובות.