עיצוב וקולינריה בסילבסטר (אירוע)

אני  מודה שבמקרה הזה האסתטיקה הרבה יותר מסקרנת בעיני מהטעם. בכל אופן, ש' (החברה ששלחה לי את ההזמנה הזו) טוענת שגם החוויה הקולינרית מאלפת.  סטודיו אפטיט של עידו גרעיני יוצר חוויות אכילה מקוריות המשלבות עיצוב וקולינריה. לכבוד השנה החדשה, הסטודיו מקיים ארוחת סילבסטר בנושא זמן. זהו הפרויקט הראשון של הסטודיו בארץ, לאחר סדרה של פרויקטים וארוחות בלונדון, ניו […]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שוקי גלילי SR » מתכונים ואוכל )

סגור לתגובות.