המרק הכי מהיר שהכנתי מימיי

אתמול פרסמתי בפייס של הבלוג את המרק הכי קל ומהיר שהכנתי אי פעם.
אני חושבת שלקח לי פחות מרבע שעה להכינו לצהריים בעת שחיממתי לכולם את האוכל.

חומרים


2 כוסות ציר (היה לי ציר דגים שהתאים פה בול, אולם גם כל ציר יעבוד פה ואם אין לכם אז מים, רק שזה יהיה עם פחות טעמים. כדאי להכין ציר באופן קבוע!!!)
תלתלי גזר מקולפים עם קולפן ירקות
6-7 פטריות חתוכות
1-2 עלי מנגולד/ תרד/ קולרבי/ קייל (מה שיש , ואם אין, לא נורא)
חופן עלי כוסברה קצוצים
1/2 פחית חלב קוקוס (אפשר גם יותר אם רוצים, או להכין לבד)
מלח, פלפל, כורכום
אופציונלי: כמה נתחי פסטרמה בייתית שיש במקרר, כמה נתחי עוף, כמה שרימפסים, קוביות טופו, שאריות מארוחות קודמות …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.