קציצות חוביזה

שדות חוביזה ענקיים מופיעים בכל מקום בעונה החורפית הזו והילדים שלי מנשנשים אותם כאילו היו חסה.
לא צריך להרחיק בשביל לקטוף אותם,הם נמצאים בכל מקום-אצלי מתחת לבנין יש המון.
חבל לבזבז את כל הטוב הזה, אז יצאנו אני וגפן לקטיף חוביזה בשביל להכין מהם קציצות.

לאחר שטיפה טובה של העלים מלכלוך וחרקים,קצצנו את כל ערימת החוביזה,קצת קמח,ביצים ומלח ויצרנו מהם לביבות קטנות.טיגון של דקה מכל צד ו…איזה טעים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.