טעימה מהסילבסטר

 ב"מסה" ההכנות לסילבסטר בעיצומם,מנות חדשות לתפריט כבר גובשו ונוסו.אז מה בתפריט?
מאוייסטרים עם גרניטה לואיזה,ריזוטו שקדי עגל ותירס,כבד אווז הפתעה שבו לונה פארק של טעמים-קרם מסטיק,אגסים עם כמהין,גלידת שמיר,כרובית במעטפת שוקולד ועוד.
בעיקריות יש צלעות טלה שנצלים ואז נעטפים בבצק פוקצ'ה,נאפים בתנור ויוצאים עסיסיים ביותר,יחד עם רוטב חמאת לימון וסלט שומר עם אבוקדו.
יש גם ברבוניות מצרפת,לוקוס לבן,אנטריקוט שיושן אצלנו מבעוד מועד וטורנדו רוסיני עם קרם אספרסו ורוטב יין.
רשמים מהסילבסטר,בשנה הבאה……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.