אגרול ממולא בכרוב

 
במקרר היו 2 כרובים, לא התחשק לי להכין מהן סלט, החלטתי לבשל אותם ולמלא עלי סיגר וכך היה.

בסיר גדול ורחב לטגן 2 בצלים עד להשחמה.
להוסיף 2 כרובים  שנשטפו ונחתכו  לרצועות.
להקפיץ את הכרוב 5 דקות ולהוסיף רבע כוס רוטב סויה.
3 כפות סוכר חום
 ופלפל שחור.

להמשיך להקפיץ עם סיר פתוח עד שכבר לא נשארים  נוזלים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.