"אורז" מכרובית

זה אחד המתכונים הקלאסיים של התזונה הפליאוליתית, של תזונה דלת פחמימות, תפריטי GAPS, SCD ותזונה קטוגנית.
אפשר, כמובן, לשנות תיבול ולהתאים לטעמים האהובים עליכם.

חוצמזה זה גם "סתם" טעים ויכולה להיות מנה בארוחה כתחליף לאורז, או ללא כל קשר

חומרים

כרובית בינונית
1-2 כפות שמן קוקוס
1 בצל קצוץ
2-3 גבעולי סלרי קצוצים
מלח, פלפל
כמה כפות מים/ ציר עצמות

אופן ההכנה

חותכים את הכרובית לפרחים בינוניים ומכניסים למעבד מזון

מפעילים אותו בפולסים וקוצצים את הכרובית עד שהיא דומה במרקמה לאורז או לקוסקוס

מוציאים ומניחים בצד בקערה

בסיר מחממים את שמן הקוקוס ומניחים את הבצל והסלרי הקצוצים.
מערבבים היטב לכמה דקות

מוסיפים את הכרובית הטחונ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.