ביקור ברוסטיקו



במסגרת פסטיבל דלועים שחוגגים כעת במסעדת רוסטיקו,ביקרתי שם השבוע בסניף שנמצא ברוטשילד.
כיאה למסורת איטלקית,חגיגת חומרי גלם בעונתם ויצירת פסטיבל סביב אותו חומר גלם,עשו כך במסעדה סביב הדלעת,ירק קצת מקופחשלא תמיד מוצא את עצמו במטבחים ביתיים או במסעדות.

להתחלה שלקתי מרק של דלעת וערמונים קצוצים בתחתית הכוס עם חיזוק של שמן כמהין,מרק נעים והתחלה טובה לארוחה.

 א"כ ברוסקטה משוחה בפסטו,פרוסת דלעת אפויה,גבינת בושה,עגבניה צלויה,פרמז'ן ואורוגולה.
אם אוכלים כל דבר בנפרד המנה מפוספסת,אם אוכלים את הברוסקטה על שלל מרכיביה,מתקבלת אחלה מנה.

 החולשה לפיצות שלי כה עזה שרק למנה הזו חיכיתי שתגיע כבר לשולחן….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.