חנוכייף-מקבץ טעים

לקראת חנוכה ריכזתי לנוחיותכם מספר מתכונים המתאימים לכיבוד סביב הדלקת הנרות. מרבית המתכונים מטוגנים, כיאה למסורת החג אך למען הסדר הטוב אציין שאת קציצות הירקות למיניהן ניתן לאפות בתנור ולרסס בתרסיס שמן לפני האפייה ובסוף יש הפתעה אפוייה.
ומדוע חנוכייף? זכור לי מימי היותי מורה היינו עורכים ערב של משחקי חשבון הקשורים לחנוכה וכך השם נחרט במוחי.

קציצות ירקות

קרוקטים תפוחי אדמה ותירס

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.