עוגת שוקולד טבעונית במחבת עם קרם תפוז וזיגוג שוקולד

מכיוון שהעוגה המטוגנת שפרסמתי בשבוע שעבר הייתה כל כך מוצלחת וגרפה מלא תשומת לב, וגם כי אני אישית חושבת שהיא שוס לא נורמלי, החלטתי להכין עוד אחת. הפעם כזו שתתאים לטבעונים, או לאלה שמחפשים עוגת פרווה יפה וטעימה. העוגה הזו יכולה להיות עוגת יום הולדת מעולה. יש לה את כל מה שצריך: הרבה שכבות – 7 למען הדיוק, קרם מתוק וטעים, זיגוג שוקולד מבריק ומלא סוכריות צבעוניות.
צילום: אפרת ליכטנשטט

היא רכה ונימוחה מאוד, בעיקר בזכות הקרם התפוזי החורפי, והלא מאוד סמיך, שנספג בשכבות העוגה. היא מדויקת הודות לשיטת ההכנה, שדורשת אך ורק מחבת non-stick טובה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.