גרבלקס (לאקס) – סלמון כבוש ביתי

אני חיה בארץ כבר קרוב לחצי מהחיים שלי ומרגישה לגמרי מקומית. איזושהי
טעות קוסמית מוזרה גרמה לכך שלא נולדתי כאן אלא באוקראינה. אבל התיקון נעשה ועכשיו
אני ישראלית, ממש לא חריגה בנוף. עם זאת עדיין יש כמה דברים שמסגירים את המוצא
שלי: השם, המבטא הקל, עצם העובדה שאני עדיין מציינת תחילה של שנת מס שנה אזרחית, סופרת כסף
ברוסית ואוהבת דגים מלוחים. הנה, אמרתי את זה בקול רם. כמו במקרה של פסטרמה, גם את
הדג המלוח האהוב עליי ביותר אני מכינה בבית לבד….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.