הכבד הקל !!!

פסח כמובן מתקרב לו …
ישבתי עם זוג חברים – הריוניים חייבים לציין …
הוא אשכנזי ,היא מרוקאית .
 חברים לא מרוקאית טיפוסית , לא יודעת לבשל !!!!!
הוא זה שמבשל , לוקח לו אמנם שעה להכין מנה , אך יודע את העבודה ….
הם כבר החליטו שהוא זה שיבשל לילד ולא היא (תאמינו לי לא כדאי, לא טעמתם את האורז שלה).
ואז מרוקו אמרה וואו אני לא יודעת להכין כבד מה זה מסובך ??
אז לימדנו אותה, אולי בפסח הזה היא תכין מנה לחג, ועוד טעימה.
הכבד קצוץ הזה באמת מושלם.
חצי קילו כבד טרי !!!
4 בצלים גדולים לבנים
רבע כוס שמן לטיגון הבצל
רבע כוס שמן לטיגון הכבד
כ-4 ביצים
מלח
פלפל שחור

מרתיחים את הביצים
מטגנים את הבצל להשחמה !!!!! לא לבנים ולא צהובים , טיגון שחום.

שומרים את השמן עם הבצל.
מטגנים את הכבד עם השמן הנותר.

שומרים גם את השמן של הכבד
מגרדים את הביצים בפומפיה.

טוחנים את הכבד במג'מיקס או מטחנת בשר.

מערבבים את כל המרכיבים בקערה עם מלח ופלפל .

יש גם כמה מרכיבים סודיים שאני מוסיפה אבל זה יוצא מושלם גם ככה .

חזרת חריפה ומלפפון חמוץ בייתי ליד

מה המרוקאית אמרה , אתם יודעים ?!
מה, זה כל כך קל ?! לא מאמינה !!!!!
השאלה היא : האם היא תצליח ???!!!!

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: my private chef )

סגור לתגובות.