חמין מקרוני עוף

 
תכננתי עוף שלם בגריל תיבלתי אותו בבוקר
בצלוחית קטנה ערבבתי כף מכל תבלין :רוטב סויה ,רוטב צילי פיקנטי,פפריקה,כמון,בהרט, סילן  ומרחתי עוף שלם
בצהרים ראיתי את הפוסט הנפלא של אתי בקסם במטבח
שינתי תוכניות והחלטתי להכין מקרוני עוף עם קצת שינויים
מצרכים
500 גרם פסטה – מסוג מקרוני
1/4 כוס שמן
עוף שלם לאחר תיבול
3 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים בעובי 1/2 ס"מ
בצל אחד ענק קצוץ דק
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
 1  כפית בהרט
כוס של רוטב גולש .(כשנשאר רוטב אני מקפיאה בכוס חד פעמית)
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים עד שהיא מוכנה למחצה. מסננים ומעבירים לקערה.
מחממים את השמן בסיר. הזהבתי את העוף….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.