מאפה עוף,פטריות וקבנוס

שלום יקרים.
נכון שיש לכם עוף טחון במקפיא אתם אף פעם לא יודעים מה לעשות איתו?
תמיד יש לי עוף טחון למקרה שהקטנה שלי תבקש גונדי,אבל חוץ מזה אין לי מה לעשות איתו. קציצות לא אוכלים אצלי לצערי 🙁 ורוב הבשר הטחון שהולך אצלי ,זה בשר בקר.
חיפשתי בספרים,באינטרנט, ובגליונות אוכל שאצלי רעיון מה להכין.
ואז ראיתי את המאפה הזה בספר של בני סיידא….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.