המרקים של עיתונאוכל4 – חלק א

הנושא העיקרי של עיתונאוכל 4 היה מרקים.
לא יכול להיות שכבר כמה ימים שיש לנו גשם ואנחנו מדברים על כדורגל, על אבו מרזוק, על החוט הכי יקר בעולם של משרד האוצר ובמקום זה אנחנו מדברים על שף מוכשר שעוזב אותנו בגלל שלכמה אנשים קפץ האגו לשמיים.
הלו הלו, קחו צלחת מרק. תאמינו לי, זה ירגיע פה את האזור כולו.

מרק מס'1:
טריו ירוקים.
צילמתי את המרק הזה במלון אינדיגו שברמת גן….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.