עלי מנגולד ממולאים בבשר ובורגול ברוטב סלק

בשונה מהרבה מתכונים בבלוג, המתכון הזה מעט שונה. המתכון הזה מעט מורכב ודורש זמן וסבלנות בחיתוך העלים, חליטתם, מילוי וגילול. אבל מה שכן ההשקעה משתלמת, המנה הזו נהדרת ומלאת טעמים. אם אתם בעניין של להשקיע פנו לעצמכם זמן וגשו להכין. המרכיבים (4 מנות) למלית ¼ כוס בורגול מושרה במים רותחים חצי שעה 250 גרם בשר בקר טחון 1 בצל קלוף, מגורר וסחוט מנוזלים מלח, פלפל שחור טחון 2 כפות צנוברים, קלויים לרוטב 2 סלקים, קלופים וחתוכים לקוביות 1 מכל (100 גרם) רסק עגבניות מלח, פלפל 2 כוסות מים מיץ לימון סחוט טרי ( מתחילים בחצי ואם יש צורך, טועמים ומוסיפים) 1 כף שמן  קנולה 3-2 כפיות סוכר לעלים מים מלח 3-2 צרורות עלי מ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.