נזיד עדשים כתומות וירקות שורש

נזיד עדשים כתומות וירקות שורש

"אמא אפשר נזיד?" זו שאלה שהבן שלי אוהב לשאול בגלל שתי סיבות: הוא אוהב להגיד "נזיד" והוא ממש אוהב לאכול אותו. אני לא מאשימה אותו, זה טעים בטירוף.

בשיא החורף אני מכינה נזיד עדשים כתומות פעם בשבוע והוא מתחסל תוך כמה ימים קטנים. אם תקראו את רשימת המרכיבים בטח לא תבינו למה קראתי למרק הזה נזיד, כי יש כאן ליטר מים, אבל במהלך הבישול העדשים שותות את רוב המים ואנחנו נשארים עם מעט מאוד נוזלים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעים! בלוג הבישול של עידית נרקיס כץ )

סגור לתגובות.