עוגת תפוזים פרג פרווה

תוך כדי ניסויים שונים במטבח כהרגלי, הגעתי לשילובים במרכיבים שנתנו תוצר של עוגה רכה מאוד ועסיסית, ללא צורך בהרטבת העוגה כפי שאני עושה בחלק מעוגות התפוזים.
את העוגה ניתן להכין בתבנית אינגליש קייק ממתכת גדולה 32 ס"מ, לא בתבנית אלומיניום, לחילופין ניתן להשתמש בתבנית 24 או בקוגלהוף כפי שאני השתמשתי. על מנת שהעוגה תיחלץ מתבנית הקוגלהוף בצורה מושלמת יש לדאוג לצנן היטב .

כל החומרים ערוכים ומוכנים לעבודההשתמשתי במעבד מזון לעירבוב החומרים
כעת יש לנו קצף חלבונים ויתר החומרים שעירבבנו במעבדוכאן קיפלתי את הקצף אל החומרים הכבדים יותר
יצקתי את הבלילה לתבנית משומנת ומאובקת באבקת שקדים

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.