פשטידת בשר ובצק עלים בקלי קלות Puff pastry meat pie

 
פשטידת בשר ובצק עלים קיץ, חם, לא תמיד בא להתאמץ ולהכין ארוחה מסובכת, אבל בואו נודה בזה אין ברירה, צריך לאכול…
מה שכן אני תמיד מחפשת את הפתרונות הפשוטים במטבח בימים חמים כאלה.
קופסאות שימורים כמו עגבניות מרוסקות או פטריות חתוכות זה חלק מהפתרון, והטעם נשאר אותו הדבר.
הנה פשטידה שאמנם מצריכה מעט עבודה, מעט, לא מאמץ היסטרי, ומבטיחה לכם אחרי שתוציאו מהתנור תבינו שהמאמץ היה שווה את זה.
שימו לב, האורז הוא מרכיב חשוב בפשטידה כי הוא סופח את כל הנוזלים ודואג לכך שהבצק התחתון יישאר קריספי וטעים.
 
פשטידת בצק עלים ובשר
 
החומרים:
חבילת בצק עלים
800 גרם בשר טחון בקר
200 גרם בשר טחון עוף
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1 קו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: Romi's Cookies - The best things in life )

סגור לתגובות.