בננס

אחד השייקים האהובים עליי ובבית בכלל
אולי כי זה הכי מזכיר לנו את תאילנד, בה בילינו הרבה זמן בטיולינו לבד וכמשפחה



הגירסא הפשוטה היא רק עם בננה ואננס קפואים ו-2 תמרים
גירסת המתקדמים היא גם עם שבבי קוקוס בבלנדר ושמן קוקוס בכוס (שמתקשה כי השייק קפוא וזה מוסיף משהו מאד מגניב למרקם השייק)
וגירסת האולטרה מתקדמים היא גם עם כל הקוקוס וגם עם קשיו, מקדמיה ואולי גם איזה אגוז ברזיל או שניים ואולי גם אבוקדו בעונה (אבל אל תגלו לילדים)

[וכן, כן, יודעת שיהיו המצקצקים שיגידו ששייק זה לא פליאו, שייק זה לא אוכל, רק פירות זה לא פליאו, יותר מדיי פירות זה הרבה סוכר ועוד ועוד.
מבחינתי השייק הזה הוא גם טעים וגם מתחבר לזכרון …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.