כרוב צלוי בתנור, עם ירקות

 במוסף השבת העלתה נירה רוסו במדור שלה את המתכון הזה.
הצבעוניות שבו כבשה אותי והלכתי למטבח להכיןמנה טעימה וקלילה
במתכון שלה היא שמה עדשים ,אני בחרתי להחליף עם בורגול.
תהנו♥

למתכון צריך ,כרוב סגול גדול פרוס לפרוסות עבות ויפות
כרוב אחד מספיק ל8 פרוסות.
את הכרוב הנקי מניחים בתבנית ומזלפים שמן זית
מלח ופלפל שחור
שן שום כתושה
מעט כמון ( אני ויתרתי)
ומעט פפריקה מתוקה 
 להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות.הכרוב צריך לקבל צריבה ממש, אצלי זה לקח כרבע שעה .

במתכון שלה היא אמרה להפוך את הכרוב שיצלה גם מהצד השני……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.