פאי במילוי קרם פטיסייר ופרג

אני ופרג מעולם לא היינו סיפור אהבה. עד לא מזמן חוסר היחס שלי אליו התבסס בעיקר על הטראומה העתיקה שנוצרה כתוצאה מהניסיון לאכול אוזן המן קנויה במילוי פרג. ובאמת, אני לא חושבת על עצמי במושגים של בן אדם מפונק או אנין טעם במיוחד, אבל העוגיה ההיא הייתה פשוט זוועתית! מאז לא נתתי יותר לפרג סיכוי לכבוש את ליבי והתעלמתי ממנו לחלוטין. אפילו כשנודה לי שאסור להשתמש בפרג שנטחן מזמן, אלא חובה לטחון אותו כמה שיותר קרוב למועד שימוש, מה שבעצם עושה את כל ההבדל בין מילוי פרג שמישי לבלתי נסבל, עדיין לא הייתי מוכנה להיכוות.
בדומה לגילוי הערמונים, גם הפעם האתגר של מנטקה לבלוגרים, שבמרכזו החודש היה פרג, הוא זה שגרם לי …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.