קצרצר: רוטב ויניגרט-מיסו לסלט

רוטב ויניגרט-מיסוהמתכון הזה, כמו הרבה דברים טובים אחרים, הגיע אליי מחברתי שני, שהיא מוזיקאית ומפיקת סאונד אבל בעצם גם בשלנית מוכשרת ביותר. כל האירועים המוזיקליים שהיא קשורה בהם איכשהו כוללים גם ארוחות ובישולים, וכך שמעתי על הרעיון הזה לרוטב וניגרט לסלט שיש בו מיסו במקום חרדל דיז'ון.

מיסו, למקרה שעדיין לא יצא לכם להכיר, הוא סוג של מחית שמבוססת על סויה או על אורז, ויש לה טעם מודגש ומלוח שאפשר לשלב בהמון תבשילים בסגנון יפני וסיני. יש מיסו אדמדם יותר ומיסו חום יותר, וכל הסוגים יעבדו די טוב ברוטב הזה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: דברים בעלמה )

סגור לתגובות.