בצל ממולא באורז ועוף ברוטב עגבניות ומשמשים

יאללה חוזרת לעדכן את הבלוג אחרי הפוגה קצרה עם מתכון מהמם. בחרתי במתכון עם עוף טחון המשלב טעמים של מתוק, חמוץ וחריף – את החריפות אפשר למנן לפי הטעם. ניתן להחליף את העוף בבקר. המתכון מצריך סיר שמתאים גם לאפייה בתנור. קחו בחשבון שהמנה כוללת מספר שלבים: יש לטפל בבצלים לפני המילוי, למלא, להכין רוטב ולבשל בשלבים. אז הקדישו להכנתה זמן, אתם תיהנו מהתוצאה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.