תבשיל/ קארי/ מרק דגים

זה הולך מעולה עם ה"אורז" מכרובית.
טוב, גם עם אורז רגיל.

אני מוכנה לאכול כזה כל יום.
בכלל הייתי צריכה לחיות איזו תקופה בתאילנד, הכי מסתדר לי עם האוכל…

מימין למעלה, עם כיוון השעון: פלפל מתוק (אפשר גם חריף), שום, ג'ינג'ר, שאלוט

שוחים בשמן קוקוס (חייב להיות עם טעם וריח, אחרת הוא ממש לא בריא לנו)

בתוספת שפע ירקות צבעוניים וטעימים: קישוא, גזר, בטטה, דלעת, תפו"א, צנון, לפת, קולרבי, כרובית
מה שבא

הוספתי גם עגבניות ומים עד אמצע הגובה, מלח, פלפל, כורכום
הבאתי לרתיחה ובישלתי עוד כמה דקות על אש קטנה
ואז חלב הקוקוס נכנס פנימה, התערבב והתבשל

הדגים נחתכו לפיסות בגודל הרצוי לכם (כל דג שמתאים לכם וזמין לכם)
ונזרקו פנימה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.