פחזניות (או לא להיות?)

בצק רבוך שונה משאר הבצקים שאולי הכרתם. הוא מתחיל על הכריים (כמו שאתם יכולים לראות כאן) ומסיים בתנור. בדרך המאמץ היחיד שתשקיעו יהיה בלערבב את הביצים מהר מספיק כדי שלא יהיו חביתה. התפיחה נעשית ,לא על ידי שמרים , חומרי התפחה או קצף ביצים אלא על ידי המים הכלואים בבצק (אם הבנתי נכון) ולכן חשוב להכניס לתנור חם ולא לפתוח בסקרנות באמצע

לתבנית תנור (בערך 20 פחזניות ) המתכון מאמא הפעם :)

תנור על 180 מעלות

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.