‫למי תודה למי ברכה… ועל מה‬


באחרונה הצטברו תשורות נאות ומגוונות על שולחן המערכת המטבחי של פודהה. חברים קרובים, קרובים רחוקים ומי לא – שלחו או העניקו – את שכיות החמדה והטעם הבאות:
סיון ואורי הביאו מיפן הרחוקה, דרך ניו-יורק את קוג'י, (ניצב באמצע הצילום, האריזה המקורית מהחנות למעלה, התוצר מהמקרר למטה) חבר תוסס וידידותי לירקות ובשרים כמרינאדה. אם הבנתי כראוי, תחילתו כאורז ופטרייה ( kōji-kin) שיוצרת דברים טובים כמו חברותיו שעוזרות ביצירת גבינות, בירה, יוגורט ומיסו. קריאה רחבה יותר מגלה שיש לקוג'י סגולות רפואיות.
אבל אנחנו כאן בשביל הטעם. לקוג'י שלי מעט ניחוח שמרי, אינני בטוח האם הגיע לפרקו (והתפרק כראוי) אך כבר נ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫FOODHA'S GOURMET DIET‬ )

סגור לתגובות.