סלט כרוב- מנגו- כוסברה- עוף

יש ימים בהם המקרר כבר דיי ריק, רגע לפני הקניות הבאות
רגע לפני שהוא שוב מתמלא
ולכאורה זה נראה כאילו אין מה לאכול בכלל
אולם אז אני מוצאת כמה דברים, מחברת ביניהם ויוצאת יצירה מופלאה שיכולה לחזור על עצמה, אם נרצה- למה לא?


סלט קייצי של נתחי חזה עוף, כרוב סגול, כוסברה, מנגו ופקאנים


חומרים

פלח כרוב סגול
מנגו בשל
חופן עלי כוסברה 
נתחי עוף 
חופן פקאנים וגם מעט שמן קוקוס ומלח
לרוטב: שמן זית, מיץ לימון, קצת חומץ בלסמי (לא חובה), מלח, פלפל, שום טרי קצוץ או אבקת שום, חרדל, סילאן/ דבש/ מייפל

אופן ההכנה

נתחי העוף היו לי במקרר מהארוחה של היום הקודם


ארוחה פשוטה, כייפית וקלה מאד להכנה

אם אין לכם נתחי עוף מוכנים…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.