ריזוטו תרד ואפונה

ריזוטו הוא לכאורה אחד המאכלים הפשוטים שיש אלא שהכנת הריזוטו מראה את האהבה לאוכל ואת יכולת ההתמדה בפעולות מטבחיות.
לפני שמכינים ריזוטו, צריך לקחת רגיעון, לנשום אויר, לשבת כמה דקות, לא באמת אבל ההכנה דורשת המון סבלנות והתמדה.

השף חיים אלוש, השף של וילהלמינה, הכין לי ריזוטו מטורף עם תרד ואפונה.
כמה פשוט, כמה טעים.

למתכון, לחצו על התמונה

http://itonochel.com/mag/mag4/#p=55

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.