סלט כרוב סגול, אפרסמון ונענע

עכשיו זה זמן לסלט. בעצם, כל זמן הוא זמן לסלט, אבל עכשיו במיוחד. וכעת שהאפרסמונים חזרו, זה זמן לסלט של סתיו, שיתאים לפיקניק או בראנצ׳. המצרכים ל 4 מנות: 1 כרוב סגול קטן (500-600 ג׳) 2 אפרסמונים 1 כוס עלי נענע אופציה/לא חובה: פקאנים מסוכרים קצוצים לרוטב: 1/3 כוס שמן קנולה 2 כפות חומץ תפוחים 2 כפות סוכר חום מלח, פלפל שחור 1 כפית חרדל דיז׳ון אופן ההכנה: פורסים את הכרוב דק. חותכים את האפרסמונים לרצועות וקוצצים את הנענע. מעבירים לקערה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.