רצועות סינטה מזוגגות בחומץ בלסמי

אחד המתכונים שנחל הצלחה אצלנו בחגים ,היה המתכון הזה. הכנתי אותו כמה פעמים בארוחות החג.
לפני שניגש למתכון ,אציין שזה מתכון שמכינים ומיד מגישים.
ניסיתי לחמם על פלטה זה מייבש את כל העסק, וחבל .
אז תכינו את זה בארוחות חג כשאפשר לבשל ולהגיש מיד 
זה דורש עשר דק הכנה ,בקושי:) 
(ההמלצה הזאת תקפה לדתיים כמוני 🙂 )
המתכון מהספר של השף האהוב עלי ♥ אהרוני
הספר אהרוני מבשל 1234…ספר די ישן ,שעלעלתי בו בחג ועלה לי החשק להכין ….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.