שקשוקת שוק

אחרי החגים כולם רוצים לאכול בריא ודיאטטי " לא? 🙂
אז בדיוק בשביל זה אני מעלה את המתכון שנירה ורותי רוסו העלו במוסף השבת.

 המון ירקות בתנור,מלא צבעים וטעם.
אפשר לשים כל ירק שיש לכם ולא דורש בישול ממושך.
לא לשים בטטה ותפוחי אדמה,גזר או סלק.

 על הירקות מזלפים שמן זית ומלח ולתנור לצריבה של 20 דקות
לאחר מכן ,מוציאים בזהירות את התבנית ….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.