פאי דובדבנים עם רשת מרנג

עוד כמה ימים אני אחגוג יום הולדת. ולא סתם יום הולדת, אלא אחד מרגש וגם קצת מלחיץ, כזה שבעקבותיו מתחלפת הקידומת, ונפתח עשור חדש. אני אחסוך מכם את כל הרגשות המעורבים שהעניין הזה מעורר בי. בואו נתרכז בעוגת יום ההולדת, או יותר נכון – בפאי.
הרעיון להכין פאי מעניין רודף אותי כבר זמן מה. פה ושם, באינסטגרם ובפינטרסט בעיקר, אני נתקלת לאחרונה בפאים מקושטים, מושקעים ומעלפים ממש, כאלה שאין לי מושג איך אנשים בכלל עושים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.