קרם ברולה טבעוני

בואו נישאר עוד קצת בספרד, טוב? בפוסט הקודם סיפרתי שבניגוד לאוכל, הקינוחים המקומיים לא ריגשו אותי במיוחד. כלומר אני כן מחבבת צ'ורוס פלוס פלוס, אבל חוץ מזה ברוב המתוקים יש נוכחות כבדה מדי של ביצים: אם זה מרנגים, פלאנים, או הגרסה הספרדית של קרם ברולה שנקראת "קרמה קטלנה".
טעמתי את הקינוח הזה, והתלהבתי בעיקר מהכלים בהם הוא מוגש. כמובן קניתי לי כמה, וכבר אז התחלתי לחשוב איך אוכל להשתמש בהם. ככה בסופרמרקט בספרד נולד הרעיון לטבען קרם ברולה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.