פודינג לחם עם פטריות, בצל וגבינת גאודה עזים

מכירים את התופעה הזו שאוכלים משהו מתוק ומיד רוצים משהו מלוח? אני מתמודדת איתה כל הזמן. ועכשיו היא השתלטה לי לא רק על הרגלי האכילה, אלא על הבלוג עצמו! לפני שנסעתי לספרד פרסמתי את המתכון של פודינג לחם מתוק עם תותים ושוקולד. ומכיוון שהוא משך לא מעט תשומת לב, החלטתי שאני חייבת גם אחד מלוח.
במיוחד שעוד מעט נחגוג שבועות, והבלוג לא יהיה שלם בלי איזה מאפה זהוב וארומטי עם גבינות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.