מזמן לא היה לי פה פוסט הגיגים

תכננתי לבשל משהו לארוחת הצהריים.
– אבל רק בוקר עכשיו ויש לי כל מיני דברים לעשות, אולי אחכה שיתקדם היום ורק אז אגש למטבח?
זה הכי הגיוני, רק 8:30 וממילא הילדים יגיעו לקראת 13:30 יש זמן…

ואז נתקלתי בסיר של התה והסוכר – האוכל של הקמבוצ'ה – ולא יכולתי להמשיך ולהתעלם ממנו, כמו שעשיתי מאתמול אחה"צ…
– טוב, רק אטפל בקמבוצ'ה ואח"כ אלך למחשב, כי באמת צריך…


נגלה חדשה של קמבוצ'ה יצאה לדרך
2 "אמהות" חדשות
וכמה צנצנות בהתססה שנייה בטעמים: נענע, לואיזה, משמשים, חמאת קקאו (וקוקוס)



אז אולי אם כבר מתעסקת בסירים, מצקות, כלים, גם תשימי את האורז להשרייה להמשך היום, כדי שלא תיזכרי ברגע האחרון (כמו תמיד)
– אוק…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.