טרייפל עוגת בננה-שוקולד, קרם שמנת רימונים וזרעי רימון

האתגר הגדול ביותר במהלך חול המועד סוכות זה התמודדות עם הרבה זמן פנוי והנגזרת שלו – אירוח. גם אם אנחנו לא מוקפים כל הזמן בהמון אורחים, אנחנו מתארחים בעצמנו, או פשוט רוצים לפנק את המשפחה בקינוחים מיוחדים לרגל החג. אבל בשלב כלשהו מגיע המשבר, נכון? המוטיבציה והתלהבות של תחילת תקופת החגים הופכות לבלוק מוחלט של תקופת לקראת הסוף. לפחות אצלי..
וכאן נכנס לתמונה הטרייפל הזה, או כמו שאני קוראת לו – קינוח שאריות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.