צלעות back ribs בתנור

הכל התחיל מזה שהיה לי נתח של back ribs בפריזר (לא בטוחה איך אומרים את זה בעברית…)


ומאחר ואף פעם לא הכנתי כזה בעבר, נעזרתי בחברים גוגל ויוטיוב שהדגימו לי שלל אפשרויות של הכנת הצלעות בתנור .
אחרי צפייה קלה הבנתי כבר מה אני מתכוונת לעשות וניגשתי למלאכה.


הכנתי תערובת תבלינים שתשמש כבסיס לעיסוי הצלעות 


מלח, פלפל, אבקת שום, פפריקה מעושנת ומעט פפריקה חריפה, סוכר קוקוס

בזמן שהתנור התחמם ל-130 מעלות זריתי את תערובת התבלינים על הצלעות שחתכתי
ועיסיתי אותן בעדינות כך שהתבלינים נכנסו לכל פינה
הנחתי אותן עם העצם כלפי מעלה והכנסתי לתנור לכשעתיים בחום הזה

כשהן יצאו, הגברתי את החום בתנור ל-180 מעלות, מזגתי…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.