סלט אורז אדום קייצי ומרענן עם אורז ecoba

אורז חדש הגיע לארץ. מויאטנם.
מספרים עליו שהוא מגודל באזור נקי מכימיקלים, מושקה במים טובים ועם מינונים מזעריים של ארסן (רעלן שנמצא בהרבה מיני אורז ברחבי העולם. בגלל האדמות המכילות אותו ואופיו המיוחד של גידול האורז שתורם להשקעת הארסן בגרגירים).
קבלתי את 3 הסוגים שעשו עלייה להתנסות: אורז לבן יסמין, אורז מלא ואורז אדום



את האורז הלבן הכנתי מיד, כי זה מאכל מאד בסיסי אצלנו בבית.
כולם מאד אהבו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.