תבשיל של נקניקיות עם אפונה וגזר

אני תמיד משתדלת לנצל שאריות מארוחות קודמות ולהפוך אותן למשהו אחר.
גם כי בד"כ מדובר בחומר גלם מעולה, שנשאר ממנו משהו. אולי לא כמות גדולה בהכרח.

גם כי לא תמיד ירצו לאכול את מה שנשאר בצורתו הנוכחית.
גם כי זה מוציא ממני יצירתיות וספונטניות שאני מאד אוהבת. בד"כ אפילו אני לא יודעת מה יצא וזה נובע ממני תו"כ ההכנה והבישול….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.