קולסלאו אסייתי

קולסלאו אסייתי

לקולסלאו הזה אפשר לקרוא קולסלאו סום-טאם, אבל בגלל שזו כותרת ממש לא גוגלית, הסתפקתי בקולסלאו אסייתי, כי מי רוצה לאכול משהו ברוטב מיונז בחום הזה? אז מה זה אומר קולסלאו אסייתי? לקחתי בסיס של סלאו רגיל – כרוב וגזר כאמור, והוספתי לו רוטב של סלט פאפאיה ירוקה שאוכלים במסעדות תאילנדיות. בשביל תוספת טעם תאילנדית הוספתי גם בצל ירוק, כוסברה ובוטנים, שהופכים את הסלט הזה לכיפי אפילו יותר. אם אתם אוהבים חריף – ממש מתאים פה צ'ילי אדום פרוס.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעים! בלוג הבישול של עידית נרקיס כץ )

סגור לתגובות.