בואו נדבר על תבלינים

התבלינים כל כך בסיסיים ויומיומיים במטבח שלי, עד שאף פעם לא ממש כתבתי פוסט שלם רק על תבלינים.
התייחסתי בעבר, בפוסט הזה  , לרכישות אונליין של תבלינים וגם בפוסט קצר על התערובת העכשווית בזמנו 



וכמובן שאני מתייחסת בכל פוסט ופוסט לתבלינים הרלוונטיים וגם מאד נהנית לצלם אותם, כשזה מתאפשר ומתאים




תערובת מאד בסיסית אצלי: מלח גס, פלפל שחור, פפריקה מעושנת, אבקת שום וכורכום
יכולה להכין מזה המווווון דברים 🙂 

פפריקה מעושנת ותערובת הבלקן של "התבלינים של איילת" על צלעות בדרך לתנור

סלט בצל עם סומק

אפילו "סתם" ביצים אוהבות תיבול

אגוזים מתובלים– הכנתם כבר כאלה?

עד כמה שאני אוהבת להתנסות בתערובות למיני…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.