מתכון אביבי – פלפלים ממולאים בקינואה



לאחר שעברנו את פרעה ונדדנו במדבר 40 שנה, הצלחנו השנה למצוא מצות נפלאות מקמח הכוסמין המשובח .
רקדנו בזורבה וגם נשמנו במדבר, יצאנו לעצמאות וכעת זה הזמן ליישם את כל החלומות וההבטחות לשינוי המבורך!!!

 
בין אביב לקיץ זוהי עונה נפלאה בה נוכל למצוא שפע של פלפלים בכל הצבעים.
החזרתי את הקינואה לתפריט ולפניכם מתכון מנצח חגיגי וטעים ולא לפני שאספר לכם מי הוא הקינואה.
 
הקינואה הינו צמח חד שנתי המתנשא לגובה 4 מטר, גדל בהרי האינדים באקוודור, ישנם מספר זנים הנבדלים בצבע, הלבן הוא המבוקש ביותר.
הקינואה יכולה להחליף את כל הדגנים בתבשילים המוכרים לכם….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: avitality סדנאות בישול בריא )

סגור לתגובות.